Magda Solé și Gabriel Cicu

Magda Solé și Gabriel Cicu

Magda Solé și Gabriel Cicu 500 261 gabi

Psihologia transpersonală, stările extinse ale conștiinței și tehnici șamanice de healing

Magda Solé este psiholog și psihoterapeut, licențiată în psihologie clinică și în filozofie, în cadrul Universității din Barcelona.
Despre Magda se pot spune multe: este pionier al psihologiei transpersonale în Spania, fondatoare a Institutului de Psihologie Transpersonală din Barcelona, președintă a A.C.T. Associació Catalana Transpersonal, membră a boardului EUROTAS – European Transpersonal Association și profesor de psihologie la Universitatea Autonomă Barcelona.

De peste 30 de ani, Magda face cercetare în comunitatile indigene din Mexic și organizează grupuri de terapie în locuri în care înțelepciunea șamanică este încă vie: Mexic, Uznebkistan, Siberia.

Ce este Psihologia Transpersonală?

Psihologia Transpersonală este o disciplină care integrează latura spirituală, cea socială, emoțională, intelectuală, fizică și cea creativă a ființei umane. Este o metodă terapeutică ce cuprinde relația dintre minte și corp, spiritualitatea, conștiința și transformarea umană.
Psihologia Transpersonală susține realizarea potențialului uman prin explorarea diferitelor stări de conștiință, nu aderă la niciun model specific de psihoterapie, iar latura sa spirituală nu are nicio legătură cu religia.

O întâlnire recentă dintre doi prieteni vechi – Magda Solé și Dr. Gabriel Cicu, a fost o ocazie superbă pentru realizarea unui interviu despre Psihologia Transpersonală. Pentru a afla cât mai multe despre acest subiect, vă invităm să urmăriți interviul accesând link-ul de mai jos.

Psihologia transpersonală, stările extinse ale conștiinței și tehnici șamanice de healing

Interviul a fost înregistrat, editat și tradus de către Societatea Omului Sănătos