1370 518 gabi
Noi, cei de la Awaken, suntem pasionați de vindecarea și transformarea oamenilor ca indivizi, și avem dorința de a contribui la progresul unei societăți ce promovează compasiunea și iubirea.

Marți, pe 22 iunie, va invitam la Expirat, Halele Carol, începând cu ora 18:00 pentru a viziona documentarul Psychedelia.

Proiectul Awaken a început în anul 2016, la inițiativa Clinicii Color Mind, preocupați fiind de problemele relaționate consumului recreațional de substanțe. Inițial s-a concentrat pe strategii de harm reduction, promovând sănătatea și siguranța comunităților festivaliere. Azi, Awaken are ca scop si educația și informarea populației generale în ceea ce privește substanțele psihedelice, precum și cercetarea în domeniul acestor substanțe cu proprietăți psihoactive.

Și sigur, dacă tot ne întâlnim, o să avem și muzica asigurată de prietenul nostru DJ Vasile.

IMPORTANT: pentru participare te rog sa accesezi link-ul evenimentului pentru detalii tehnice (reguli covid) si inregistrare.

——

Despre documentar:

PSYCHEDELIA este un film documentar de aproximativ o oră despre substanțele psihedelice și capacitatea acestora de a induce experiențe mistice și transformatoare. Filmul ne povestește despre utilizarea psihedelicelor în studii stiintifice, înainte de revoltele culturale din anii 1960, când LSD-ul era considerat o descoperire medicală promițătoare, precum și despre recenta lor reapariție în psihiatrie.

Mai mulți experți de renume in cercetarea psihedelica vorbesc despre experienta lor din ultimii ani și modalitatile de reintroducere a acestor substante într-o forma legală in psihiatria actuala. Relatările la persoana întâi dintr-un studiu asupra anxietății de la sfârșitul vieții, explorează efectele profunde pe care psihedelicele le induc la participanți si modul in care aceste experiente pot schimba perspectivele asupra vieții dar și ce ar putea însemna aceste transformari pentru societate în general.